Okulumuz Hakkında

Reşan Caziye - İbrahim İzsiz İlkokulu
ATLIHAN MAH. KENARKÖY KÜME EVLERİ CAZIYE IBRAHIM IZSIZ ILKOKULU BLOK NO 32 ÇATAK / VAN
kurum telefonu bulunmamaktadır.
kurumda belgegeçer bulunmamaktadır.
https://catakresanilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyon bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Reşan İlkokulu olarak vizyonumuz “Bir çocuk değişir, dünya değişir.” sözünden hareketle, elimizdeki imkânları en iyi şekilde kullanarak öğrencilerimizin geleceklerine ışık tutmak ve memleketimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Misyon bir kurumun varlık sebebidir, “niçin varız?” sorusunun cevabıdır. Bir ilköğretim kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Reşan İlkokulu olarak bütün öğrencilerimizin eğitim öğretimini eksiksiz sağlamak, onların milli,manevi değerlere bağlı; ülkesini ve milletini seven; kendine,ailesine,ülkesine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde; kendini ifade edebilen; soran, sorgulayan; bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen; çözüm üretebilen birer birey olmaları için buradayız. Öğrencilerimizi; geleceğe sevgi ve umutla bakabilen, çeşitli zorluklara karşı hazır, sosyal hayata uyumlu, kendine güvenen, dürüst, paylaşmayı bilen, bütün insanlara sevgi,saygı ve hoşgörüyle yaklaşabilen bireyler yapmak için varız.

BAŞARILAR

Nisan 2019´da ilçe genelinde yapılan 4.sınıflar arası bilgi yarışmasında köy okulları kategorisinde 2.lik, merkez okullar kategorisinde 3.lük kazanmıştır. 2018 yılında bilgi yarışmasında 1.lik kazanmıştır. Nisan 2015´te ilçe genelinde yapılan 4. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasında 5.lik
Öğretmen :3
Öğrenci :45
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1510
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Öğretim Şekli

Tam Gün Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-14:10

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun bulunduğu mezra Çatak ilçe merkezine 40 km uzaklıktadır. Çatak ilçesi ise il merkezine 81 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Atlıhan Mahallesi Reşan (Kenarköy) sokakta bulunmaktadır. Köy statüsündedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları